zondag 24 augustus 2014

kleur advies voor kozijnen binnen.

Lieve bloggers,
 ik krijg de schilder aan huis en dat vind ik echt geweldig, normaal doe ik dat altijd zelf, maar we hebben het de laatste tijd zo druk in de slagerij dat we geen tijd hebben om te schilderen.
Nou twijfel ik zo erg over de kleur van de kozijnen wel mat grijs of toch weer het veilige crème wit.
Normaal weet ik het precies wat ik wil, maar ik vind dat grijze ook zo mooi dus ik vraag jullie om advies of raad dat ik de knoop door kan hakken haha ik hoor graag van jullie, de zijwanden worden GRITTI van CARTE COLORI en de muren waar de kozijnen in zitten denk ik aan een betonnen kleur in ieder geval een lichtere kleur dan GRITTI.( en licht of donkergrijze vouwgordijnen ) wat een twijfels he.
groetjes Nicole en nog een fijn zondag

7 opmerkingen:

 1. Hoi Nicole! Gaat de schilder eerst de kozijnen doen? Wanneer hij eerst de muren schildert kan je gelijk zien hoe het staat, omdat je kozijnen dan nog een lichte tint hebben. Mij lijkt het wel mooi om die tegenstelling te houden, maar ja, ik hou dan ook van licht in mijn huis. Dit is zo persoonlijk. Je kan het altijd eerst nog uitproberen op een kozijn met een klein proefpotje grijs! Succes!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lastig om zo over te oordelen, misschien een fotootje plaatsen van hoe het nu is?

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja moeilijk hoor. Je ziet het vaak in de mooie woonwinkels en ik moet zeggen ik vind het prachtig, Maar of ik zelf de kozijnen zou verven ik weet het niet hoor. Ons huis is vrij donker ik ben bang dat het dan nog donkerder wordt.
  Succes met de keuze hoor.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie blog, ik vondt u via andere bloggers...zal zeker meer bezoeken...groetjes ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het keuzen van kleuren is altijd erg moeilijk. Als ik mijn huis renoveerde was ik ook niet altijd zeker over deze dingen. Ik was erg blij dat mijn vriend geholpen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo ik kom toevallig op jou blog! Ik zit ook te denken om de kozijnen grijs te gaan schilderen maar ik twijfel ook. Of toch voor veilig wit. Je ziet het inderdaad veel in woonwinkels. Succes met je overweging. Gr. Meriam. ( ben sinds kort ook een eigen blog begonnen Sfeertje bij Meertje.)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Puur per toeval ben ik terecht gekomen op jou blog. Als het aan mij lag zou ik voor een grijze kleur kiezen. Mijn gehele interieur bestaat namelijk uit grijs, wit en zwart!

  BeantwoordenVerwijderen